Spring over hovedmenu

Historik

Klargører søgefelter
1) Vælg stillingsbetegnelse
2) ELLER vælg erhvervsgruppe
3) Vælg område
4) Vælg jobmuligheder

Sådan bruger du arbejdsmarkedsbalancen:

Du kan bruge arbejdsmarkedsbalancen til at checke, hvor der er gode jobmuligheder. Arbejdsmarkedsbalancen kan give dig et billede af, hvordan jobmulighederne ser ud inden for 1030 forskellige stillinger i alle regioner.

Ved hjælp af søgefunktion i venstre side kan du se jobmulighederne for enkelte stillinger, eller for en erhvervsgruppe - for eksempel industriel produktion. Du kan også indsnævre dine søgeresultater til kun at vise de valgte jobmuligheder i udvalgte regioner eller kun at vise stillinger med f.eks. gode jobmuligheder.

Sådan søger du i historikken

Under arbejdsmarkedsbalancens historik har du også mulighed for at vælge de år og den sæson til de givne år, du ønsker at se. I søgningsresultatet kan du se udviklingen i jobmulighederne på konkrete stillinger helt tilbage til den første rekrutteringsundersøgelse i 2. halvår 2007.

Bemærk, at der over tid er variationer i de stillinger, der indgår i arbejdsmarkedsbalancen. Det kan medføre, at der er huller i søgningsresultatet, hvor der ikke foreligger data om jobmulighederne til valgte stillinger.

Via de nedenstående links kan du læse mere om, hvordan du kan bruge arbejdsmarkedsbalancen:

2007 2007 2007
Anlægsstruktør - Hovedstaden
Erhvervsgrupper Jobmuligheder Søg på Jobnet Søg på UG
Sundhed, omsorg og personlig pleje
Anæstesisygeplejerske - Bornholm Omfattende mangel på arbejdskraft Søg stillingen UG søgning